fredag den 28. maj 2010

Kreative udskejelser #1


Nå men, det er jo egentligt meningen at den her blog til dels skal handle om mine kreative frembringelse.
Så her kommer så exhibit A: fastelavnsdragten og diverse kjoler

torsdag den 27. maj 2010

Hej, jeg hedder Line og jeg har et stofmisbrug

Hvor fint er det her lige? Jeg fandt det på Ebay og betalte en mindre formue for at få det sendt fra Kina. Men det er bare SÅ fint.
Det øverste skal blandt andet bruges til puder til sofaen(jeg har to lædertremmesofaer, som er ret så kedelige, så det vil live gevaldigt op)
Det nederste skal bruges til en twirly nederdel til prinsessen og så tænker jeg at man da må kunne lave noget tørlæde af det.
Men kender I det ,at man har noget stof, som er så fint, at man bliver helt handlingslammet og slet ikke kan beslutte, hvad det skal bruges til.

Ebay - måske man bare skulle give dem alle sine penge fra starten

Ok - jeg indrømmer det blankt. Jeg har en seriøs afhængighed af Ebay. Der går sjældent en dag hvor jeg ikke liiiige skal ind og kigge. Og det farlige er, at man altid tænker at på næste side er 'kuppet'.....og tre timer senere sidder man der stadig.
Og det er kun blevet endnu være efter at jeg opdagede at man faktisk godt kan købe ting produceret i Asien, bare de ikke er for dyre(så ryger man nemlig ind i at skulle betale Moms og gebyr til PostDK - og så er det pludseligt slet ikke så billigt)
Så jeg får rigtigt tit pakker ind af døren og nogen gange er det virkeligt et kup - andre gange ryger det direkte på Trendsales.
Og så er der de køb, hvor jeg bagefter tænker: 'WFT, havde jeg lige gang i der'. (Og dem er der altså en del af)
Lige for tiden har jeg sådan lidt et rockabilly-flip. Hvis du ikke ved hvad rockabillystil er, så tænk Amy Winehouse, Mad Men, pin-up, Grease. Det er sailorlook, smalle taljer, store skørter, tatoveringer og andet lækkert. Og det findes der helt vildt meget af på Ebay. Og så fandt jeg jo den fineste cardigan. Som endda var fra Japan, så jeg ville virkligt være unik. Og til 90 kr. inkl. porto var det virkeligt et KUP.
Og så kom den. Og jeg prøvede den....og jeg lignede en pink rullepølse. Japansk small er d.e.f.i.n.i.t.i.v.t ikke det samme som europæisk small.
Nå, tænkte den lille købmand. Den smider jeg da bare på Trendsales og scorer en masse penge.....og fandt den så næste dag hængende på tørresnoren hvor den bedre halvdel havde haft den på en 40C vask - og den var af uld!
Så nu er den ikke bare en meget lille small. Nu er den xxxsmall.

Kjolen er endnu et eksempel på Rockabillystilen ...men den var til gangæld for stor. Måske er det et tegn på at pin-up stil og brøndby bare ikke er meningen??

mandag den 10. maj 2010

Hvor begynder man mon?

Aaaargh. Endnu en krea-blok. Endnu en småbarnsmor med et fleksibelt job med oceaner af tid til liiige at smide lidt klude i Libertystof sammen til en lille tunika. Bosiddende i et lille shabby chikt hus med pæretræer og hjemmeplantede tomater, som laves til den lækreste relish om efteråret.

..........Og så ikke alligevel. (Ikke at jeg på nogen måde har et problem med hverken Liberty stof eller pæretræer(sådan et har jeg faktisk) )
Jeg bor i Brøndby Strand. Hvis du tænker grim, trøstesløs beton-ghetto med et moderat kriminalitetsproblem, så er du faktisk flink.Så nej, den her blog kommer ikke til at vise stemningsmættede billeder af åbne vidder og skønt landliv. Den kommer heller ikke til at vise lækre små cupcakes, som jeg lige har bagt. For jeg laver helst ikke mad (altså, jeg kan godt. Jeg gider bare ikke)
Til gengæld så kommer den her blog til at indeholde en masse billeder af mine netfund. Jeg er nemlig stofmisbruger, kreaholiker og bidt af en gal shopper. E-bay, Etsy, udenlandske stofbutikker og andet besøges jævnligt. Og en gang imellem lykkes det mig faktisk også at finde tid til at få noget ud af alle mine fund(altså andet end at sidde og ae dem)
Så velkommen, hvem du nu er:-)