tirsdag den 31. august 2010

Det er helt ok at blive misundelig

.....for se lige hvad posten bragte:
Fra 60'erne og halvfjedserne. Er det ikke bare de skønneste farver. Jeg er i al fald helt overordentligt begejstret.

Cloth-kits - Guds gave til de sy-udfordrede

Kender du det engelske Cloth-kit?
Hvis ikke, så skynd dig ind og kigge på deres side. De laver nemlig sy-kits, der bliver til de fineste og mest gennemførte sæt til ungerne.(Altså, se bare smækbukserne, de er da bare alt for skønne. Og kjolerne har det helt rigtige retro-look, synes jeg.)
Jeg stiftede selv bekendtskab med dem for godt et år siden, da jeg stadig var ret grøn til at sy(Røv-dårlig faktisk). Men deres sy-kit er super-nemme og forklaringen er til at forstå ...selv på engelsk.
Og resultatet blev en kjole, som alle troede var købt i butikkerne ...alle detaljer var bare gennemførte. Og jeg fik mod på at sy mere.
De har også en masse fine stoffer, Liberty eksempelvis, de skønneste dukker, man selv kan sy og de fedeste broderisæt. Jeg investerede selv i 'Kiss'-puden sidste år.....og satser stærkt på at blive færdig engang i år 2020
Nå ja -og så er de også billige i fragt. Uanset hvor meget du køber koster det 9 pund(ca. 81 kroner)
Og de har altså noget rigtigt rigtigt fint stof også(jaja, det har jeg nævnt, men stof som det her til venstre, til 45 kroner! meteren må man godt nævne to gange)
Og ja, jeg har lige bestilt både kjolekit, stoffer i lange baner og de smukke regnbuebånd
Og undskyld mig så lige. jeg skal lige hente en klud til alt mit savl.

torsdag den 26. august 2010

AMIO amore: pigekjoler og drengekluns

Hver gang jeg klikker mig rundt på Amio bliver jeg så imponeret over hvor mange fine ting der er -og hvor gennemført unikt meget af det er. Denne uges favoritter er kjoler til minifurien og sejt tøj til terroristen, der æææælsker tøj med biler på.
Fra venstre mod højre:
Den fineste kjole med applikationer fra Brumlebi
Kimono-lignende kjole med sommerfugl på ryggen fra Blueberry Milk by U
Den kan man da kun blive i godt humør af, den her kjole fra Bettekun
Så sejt stof og en model man ikke ser så tit til børn fra Groovybaby
Det fedeste tryk jeg længe har set(og det er fundet på ebay, nu skal jeg bare lige give mig selv lov til at købe det) fra Viggehønen
Den minder lidt om en Smaabørnskjole minifurien har - men er bare så meget finere fra Snublefod 
Smækbukser med bil. De er da for fede. Fra judys-kids.com 
Den her ville jeg også gerne have til mig selv. Den fedeste retroskjorte fra  Marapytta
Bløde bukser -og så med en helikopter. What's not to like? Fra Mixed

Et lille grin

Det er da vist sjovere at gå i skole i dag end i min tid. Jeg erindrer i al fald ikke at intimcreme var del af mit 'klar til skolestart'-udstyr.

Tænker at der må sidde en derude med meget røde ører[Griner]

tirsdag den 17. august 2010

Hvem sagde Ebay-misbrug?

Øhm. Hmmm. Bum-bum.
Nu er det ikke fordi jeg tror at jeg decideret har et problem i 'skal-til-terapeut'-klassen.
Jeg har måske bare liiidt meget samlermani kombineret med al for mange kreative ideer. I og for sig ikke noget problem -indtil Ebay smides ind i ligningen.
Og vupti. Så kommer posten pludseligt med de her:
Det er vintage miniyoyo - håndsyede og alting. Og rigtigt fine når man lægger dem sådan her:

Men hvad i hele hulen og så videre skal jeg dog bruge dem til?

Postmand, postmand bring mig en pakke

I dag lå der en pakke med det fineste sengetøj som jeg har købt af hende her i hendes Amio-shop, som kan findes her.
Jeg forelskede mig på stedet i de fine grønne farver og den lille løve - så nu håber jeg bare at Sofus, som skal have det i navnefest-gave bliver lige så glad(eller i hvert tilfælde hans mor)
Og søde Mette havde endda også lagt den sødeste lille ugle med i pakken, som blev adopteret på stedet af minifurien, der var pænt pissed over at:
A)Pakken var ikke til hende.
B) Pakken var ikke til hende
C) Pakken var ikke til hende og nej, hun måtte ikke bruge sengetøjet til at lege 'jorden er giftig'.

søndag den 15. august 2010

C'est amour


Jeg er forelsket. Fuldstændigt. Hun hedder Fifi og er fra Frankrig.
Prøv lige at se engang. Se farverne og sammensætningerne. Og det virkeligt fede(og farlige for budgettet) er at man kan købe den fantastiske kjole som sysæt og selv sy den-endda i en hel masse forskellige mønstre og farver - og så koster den kun 35 euro .......det er sgu' da vildt. Og hun sælger også de smukke papirer.
Du finder hendes fantastiske blog her.
Kjolen finder du her
En lille detalje - bloggen er på fransk, men øverst oppe til venstre kan man vælge en engelsk udgave ...men bla. beskrivelserne af hvordan man kan bestille kjolekittet er kun på fransk. Thank god for Google Translate
Sykittet man får er sådan et her:

Så nu er problemet bare - kan jeg rent faktisk tillade mig at bestille alle variationerne og dermed undgå den ulidelige smerte det vil være at skulle vælge?(hmmm, tror måske ikke at husbonden vil acceptere det som en god nok grund til at drøne kassekreditten i bund.Suk. Der er så meget mænd bare ikke forstår vigtigheden af)

Lidt øjenguf og to færdige projekter


-Den pink nederdel er en 'upcycled' voksennederdel fra 70'erne(For de uindviede..og mig for to dage siden, så er upcycled den nye betegnelse for genbrugt og omsyet tøj. Ikke recycled. UPcycled......hvorfor er jeg bare helt 100 på at det er et amerikansk opfundet ord)
-Lampen er genbrugsfund -25 kr og var stadig i originalindpakning. Er nu den glade ejer af sådan to og en mand, der er lidt smånervøs for, at jeg pønser på at sætte dem op i stuen.
- Pigen er Naja, drengen er Bertram og overskægget er Nutella.
-Kjolen er et andet!! færdigt projekt(yep, er stadig lidt i chok over to F.Æ.R.D.I.G.E projekter)Stoffet er det fineste håndtrykte bomuld som min mor var så betænksom at bringe hjem fra Indien til mig. Den er pyntet med tre YoYo's og knapper fra samlingen.
Broderierne er genbrugsfund - som går en fremtid som 'omskårne' i møde (altså, bare som puder ik'.)
-Og neglene. Suk. Neglene. Det er SÅ grimt at være misundelig på sin fireårige, men da hun kom hjem fra besøg hos moster med de fineste negle, så blev mor en liiille bitte smule grøn. Og skrev straks neglelak på ønskeseddelen
Posted by Picasa

fredag den 6. august 2010

Amio - så har jeg åbnet butik

Jeg er, med min families ord, en uforbederlig projektmager. Jeg udtænker i omegnen af 20 koncepter og projekter om dagen - starter op på de tre af dem og bruger oceaner af tid på at planlægge, researche etc. Og så strander de som regel et eller andet sted i projekt-limbo. Ofte fordi jeg ikke helt har gennemtænkt hvad jeg egentligt skal bruge det til. Som for eksempel da jeg faldt over de fineste vintage'cabochons' på Etsy. (Cabochons er perler/dimser der har en flad bagside, så de kan limes på ørestikker/kort/etc)De var så fine og jeg kunne også få en hel æske af de fineste små vintagecabochons:

Så jeg købte dem selvfølgeligt(inkl. tre ruller vintageblonde, som jeg for alvor ikke aner hvad jeg skal bruge til OK, jeg begynder at indse at jeg måske har et lillebitte problem her :-) )
Min nyindkøbte skat ankom og det var præcist lige så fint som jeg havde forventet.....men hvad dælen skulle jeg egentligt bruge det til?
Ørestikker blev indkøbt i panduro og limet bag på nogle af perlerne. Og tadaaa, nu havde jeg så adskillige par yndige øreringe...problemet var bare at der jo altså var tre ens par af hver. Og jeg har kun to ører.Og hvad er så pointen med historien, tænker du. Jo, pointen er at der er kommet et sted, hvor sådan nogle som mig kan sælge alt det kreative, som vi ikke kan lade være med at lave.
Det er mit nye yndlingsbrowse-og-drømme-og-blive-inspireret-sted. nemlig amio.dk
Nu har jeg måske lidt forspring it-mæssigt i forhold til de fleste, men det er altså virkeligt super brugervenligt at oprette butik der -og jeg blev endda ringet op og tilbudt hjælp med det hele og budt velkommen og alt.
Så hvad venter du på- skynd dig ind og kig