lørdag den 25. september 2010

Hvorfor jeg ikke skal satse på en karriere i tapet-branchen

 .....Og andre krea-projekter i denne uge

Jeg ofrede mig forleden på arbejde og gik igang med at (møje)rydde ud på kontorets roderum. Og  midt imellem al rodet fandt jeg det fineste 'K', som bare lå og kaldte på en gang fint papir. Og da jeg jo er en sensitiv sjæl efterkom jeg straks det stakkel 'k's ønske og bragte det hjem.
Papir blev indkøbt hos Akimbo(uh, jeg skal slet slet ikke starte på Akimbo.......så det må vente, men lad mig bare lige hurtigt sige: helt absolut utroligt fed butik med der fineste/fedeste ting)
Anyway, papir blev indkøbt og tapetklister fremfundet af gemmerne. Og lad os så bare sige at jeg nok ikke på noget tidspunkt i mit liv skal satse på en karriere som tapeteserer(eller hva' fa'n sådan én hedder)
Jeg mener, jeg gjorde mig virkeligt virkeligt umage og prøvede virkeligt at være grundig og detaljeorienteret og dvæle ved detaljerne(og enhver der kender mig vil i ovenstående sætning havde fundet mindst fire ting der ikke er kompatible med min personlighed)....og Naja lærte mindst fem bandeord hun ikke kunne i forvejen, spisebordet bliver aldrig det samme igen og min plan om at tapetesere de to nyindkøbte sættekasser bliver lige revurderet -grundigt.
Men det blev da fint-agtigt.


Og så lavede vi trylledej, som -'hands-down', må være det nemmeste og mest taknemmelige kreaprojekt der findes. Og vi har nu de sødeste små kage-dimser som både katten og Bertram går og slikker på(dog ikke samtidigt(håber jeg))


Den blå dreng

Og jeg har sørme også fået lidt ud af nogle af alle mine mange indkøb og fik lavet mig et fint hårbånd af en af de antikke sari-borter - kan ske at jeg i et anfald af vildskab faktisk også får kreeret et par stykker til shoppen - for det blev faktisk rigtigt fint.


Lørdagshygge med bedsteveninden Esther

Hav en fantastisk weekend derude !!

tirsdag den 21. september 2010

Nød lærer nøgen kvinde at spinde.....eller var det kreaholisme lærer sprogspasset kvinde at tale tysk?

Jeg kan ikke tale tysk. Overhovedet. Godt nok havde jeg det til og med 2.G, men det er for det første mange (rigtigt mange) år siden og for for det andet har jeg bare aldrig kunnet lide sproget. Måske fordi der er så åndsvagt mange regler. Eller også fordi jeg bare havde en kanondum tysklærer i folkeskolen?? Fakta er: jeg kan ikke tysk.
Hvilket er ret problematisk, når jeg nu har opdaget at tyskerne kan byde på rigtigt mange fede kreasager fra onlinebutikker.
Og du kender sikkert også godt Dawanda? Den europæiske -og noget mindre udgave af Etsy (og den danske Amio selvfølgeligt:-))
Men har du opdaget, at hvis du klikker af, at du også gerne vil se annoncer på tysk, så tidobles udvalget?
Det gjorde jeg i går og nammenammenam, der var bare meget fint.
Jeg faldt over en pige der solgte vintagestof til rigtigt rimelige priser(synes ellers at der er ved at være tendens til at selv det grimmeste stykke kluns sælges til skyhøje priser bare ordet vintage er klasket foran)
Og så begyndte dialogen ellers - mig på engelsk, hende på tysk. Og her kommer overskriften ind i billedet. For jeg kan jo altså ikke forstå, hvad hun skriver vel. Men, tadaaaaaaa, det kan Google Translate. (Nøj, det er nået langt siden de første spøjse autooversættelser kom frem. )
Et voila, min postkasse venter nu spændt på disse tyske fristelser:

fredag den 17. september 2010

Fantastisk legetøj


Besøg selv hans butik på Etsy: http://www.etsy.com/shop/FantasticToys
Har selv lige købt *Mushroom cottage dollhouse* og *Fairy Cottage Mushroom*-sættene.
Forhåbentligt kommer de med posten - så bliver kunsten bare at snige mig til at printe det på superfarveprinteren uden at chefen opdager det :o)

onsdag den 15. september 2010

Farver på en gråvejrsdagSkøn og overkommelig  idé med det malede drivtømmer og blomstergrenene - og bare generelt dejlige farver at hvile øjnene på efter en lang dag.
Nu skal der researches trylledej og drømmefangere, for det er jeg kommet til at love minifurien at vi skal nå i weekenden. Ideen til drømmefangeren fik jeg her - tjek også lige hendes smykker ud. De er SÅ skønne

tirsdag den 7. september 2010

Om misbrug af indiske stoffer

Uh, jeg burde få et lille bitte elektrisk stød, hver gang jeg shopper på nettet
Et par elektroder sat fast på kroppen og en lille boks koblet til den bærbare. Hver gang der åbnes en side med et dankortlogo: BZZZZZZZZ (hmmm - måske et nyt uopdyrket forretningspotentiale)
Den sørgelige indsigt er bare at  jeg er så afhængig at jeg bare ville ende med at stå nede i den skumle baggård og deale internettid eller alternativt bare ville lære at leve med smerten fra kontinuerlige stød. Ak ja.
Og hvorfor så sådanne tunge tanker. Jooooooo, jeg kom jo til at shoppe på Ebay igen. Og fint er det og fra Indien og alt sådan noget. Og jeg har næsten slidt det op med at ae det. 
Men jeg aner ikke hvad jeg egentligt skal bruge det til....igen.
Det er kanter/trimmings fra antikke sarier. Den nederste er håndsyet med milliarder af pailletter. Den midterste er håndbroderet med korssting
Tørklæder, bælter, mobiltasker, nøglesnorer.....ideer modtages meget gerne

Nederdele i lange baner

(nederdelen til venstre er syet i to eksemplarer str. 4-6 år. Nederdelen til højre er en omsyet vintagenderdel i str 4-6 år. Du kan finde dem i min Amio-biks)
Som jeg vist før har nævnt, så er jeg Projektmagerske med stort P. Jeg har i løbet af en almindelig dag de første tyve ideer kørende rundt på indersiden. Ideer om ting jeg kan sy og kreere, ombygninger og omrokeringer i hjemmet, ideer til gaver til ungerne.....engang  imellem er jeg overrasket over at der også er plads til arbejdsrelaterede tanker derinde.
Mange af disse ideer fordamper igen men enkelte suger sig fast med små lede sugekopper på indersiden af mit kranie. Og der sidder de så og smålarmer og forstyrrer, indtil jeg får gjort noget ved dem.
Så når jeg så pludseligt får 'foræret' en søndag til kreative sysler -så går jeg helt i baglås, fordi jeg simpelthen ikke kan beslutte mig for hvilket eet af de mange mange projekter jeg så skal tage hul på.
Denne søndag var valget mellem at sy puder, lave smykker, lave mobiltasker, bygge højbed og flytte pæoner(del af et større haveomrokeringsprojekt), klippe firkanter til patchworkprojekt, sætte hylder op, forkorte en fantastisk trenchcoat fundet i genbrugeren, reparere tøj.........aargh. Der er ikke noget at sige til, at jeg tit ender med at lave noget totalt ukonstruktivt istedt.
Men denne gang skulle det være anderledes. Denne gang SKULLE jeg vælge og komme igang. Så jeg kiggede på alle de mange værdigt trængende projekter - og valgte noget helt tredje(niogtyvende?)
Og syede nederdele til Amio(projekmagerske: Ja. Prioriteringsekspert: Nej)