lørdag den 26. februar 2011

Foto-kunstner in spe?

Forleden fik Naja lov til at pille ved kameraet - og forstod for første gang hvordan det egentligt virker.
Jeg synes, at det er sjovt at se hvad det er for ting i huset som hun valgte at fotografere.

fredag den 25. februar 2011

Hvad er hemmeligheden?

Alle der lever under samme tag som et eksemplar af hankønsracen kender med 99% sandsynlighed til problemet med at forene to -ganske ofte- absolut modsatte smagsretninger.
Jeg husker selv med gru, hvor mange år det tog mig at overbevise Mads om at lyden i fire små diskrete højtalere er lige så god, som lyden i hans to gigaenorme sorte monstrummer.
Eller hans insisteren på at have de nedarvede porcelænsfugle og familifotos stående fremme.
I dag har vi nået en art våbenhvile. Jeg køber ikke noget større inventar uden at vi har diskuteret det og han har vetoret mod ethvert påfund. Og han er heldigvis ret large mht. farve og spræl.
Men vi kender også allesammen de hjem, hvor manden ikke har vetoret, ikke? Måske har du selv et hjem, hvor, når du kigger rundt og er helt ærlig,  ikke umiddelbart kan udpege en eneste ting, som han har valgt - eller bare har fået lov til at have en mening om. Og det er også helt ok.......men det kan altså også gå helt helt galt.
Jeg faldt ved et tilfælde over det her hjem. Og var, efter at have grædt snot ned i computeren, nødt til at dele det. Ja, jeg ved godt det er tarveligt, men det er sgu for.....ja, døm selv.
Jeg sidder blot tilbage med spørgsmålet: Giver hun ham helt vild god sex hver aften? - og er det en nederdel, som kaminen har på?

(Lånt fra http://sweeteyecandycreations.typepad.com)

søndag den 20. februar 2011

I'm on a roll

Tja, ord har jeg ikke så mange af for tiden - de er brugt op i det absurd hektiske arbejdsliv, jeg har gang i pt.
Men jeg har opdaget, at det er helt enormt afstressende, at sidde og nørkle med perler om aftenen. Dejligt overskueligt, kan ryddes frem og tilbage på ingen tid og lader hjernen arbejde frit med at udtænke sindrige mordplaner på sindsvagt irriterende kunde(ja ja, jeg hygger mig skam gevaldigt.)
At det jo så faktisk også bliver vellykket er egentligt kun en biting.

Og jeg har sgudde også lavet øreringe:
Det er det jeg siger - jeg er 'on a roll'- eller noget i den retning. Så meget at jeg faktisk overvejer...gisp...en give-away. Men altså først, når jeg har fået mit liv og humør tilbage om et par uger.
Stay tuned J

søndag den 6. februar 2011

Nye vintagelækkerier på AmioJeg må indrømme, at jeg næsten ikke kan få armene ned - jeg har faktisk fuldført et projekt, der er endt med at blive lige så godt i virkeligheden som oven i mit hoved. Det er ellers en sjældenhed. Især fordi jeg har en tendens til at 'glemme' at jeg har ti tommelfingre, ingen præcisionsfornemmelse og overhovedet ingen tålmodighed, når jeg udtænker nye projekter.
Men det her lykkedes sgu og herlighederne er sat til salg på Amio.
(....og så nævner vi ikke de fem øreringe, der uigenkaldeligt blev klistret fast til underlaget og at politiet vil få store problemer med at tage mine fingeraftryk da alle fingerspidser er helt tive og ru af kontaktlim. Vel!?)

onsdag den 2. februar 2011

DIY forår

Hermed en supernem opskrift på instant forår

1) Ryd en vindueskarm
2) anskaf en ordentlig røvfuld løgplanter(Netto har eksempelvis krkus til 7 kroner)
3) Find alle de glas og beholdere du kan. Meget gerne i forskellige højder
4) Dæk et bord til med opklippede plastikposer
5) Plant dine løg i glassene
6)Placer glas dekorativt i vindueskarm
7) Nyd synet og duften
8) Tilsæt eventuelt doven kat
Nej da, det er da bestemt ikke årets juletræ der ligger der bag ved. Sådan noget ku' jeg da aldrig finde på bare at dumpe i min have(Én god grund til at savne de store snemængder - de kamuflerede haven så pænt)