tirsdag den 28. juni 2011

WIP -og dagens underligste oplevelse

WIP - work in progress
Armbånd lavet af antik indisk sari

Dagens absolut mærkeligste oplevelse:
At gå ud i kontorets køkken efter en kop the, kaste et blik ud af vinduet og få øjenkontakt med en nøgen Kirsten Norholt(Jeps, hende skuespilleren)
Meget meget mærkeligt
Og meget meget distraherende - er umotiveret brudt sammen af grin flere gange siden 

søndag den 26. juni 2011

RedebygningJeg er vist i redebygnings(fletnings)humør

lørdag den 25. juni 2011

Sommerskønne puder

Må bare lige dele disse to overordentligt skønne stofstykker - de kommer til at pynte gevaldigt i verdens grimmeste sofa.
Men først skal jeg lige dimse med det her:
Hav en skøn lørdag derude!

onsdag den 22. juni 2011

Mænd, spandex og numsebumser

......og en generel betragtning af mænds manglende forfængelighed -og ikke mindst selvkritik

Tour de France nærmer sig -og i takt med at dagene dertil bliver færre, stiger antallet af spandexklædte mænd på de danske cykelstier dramatisk.
Og her vil jeg komme med en meget grov, men ikke desto mindre sand, generalisering: Mænd har ingen selvkritik....eller også har de bare alle en hel enormt god overbevisningsevne.
For åbenbart, så tror enhver kvart, halv eller helflommet mand i Danmark, at han bliver den lækreste, strammeste, sprødeste [Indsæt her navnet på den lækreste mand du kan komme i tanke om], så snart han ismøger sit legeme spandex -og helst i opmærksomhedskrævende farver og mønstre.
Enhver kvinde ville ellers kunne fortælle dem, at har man et ømt punkt, såsom lidt for meget mave, som man gerne vil lede al opmærksomhed væk fra, så er løsningen ikke- og jeg gentager; løsningen er ikke at pakke det overflødige fedtdepot ind i stramtsiddende glitrende gymnastikdragtlignende stof.
En ting er så, at skulle dele cykelsti med dem. Men nu har jeg indtil flere gange delt togkupe med en spandexklædt tumling - og det er tydeligvis ikke en uheld a la punkteret cykel eller sådan, der har tvunget ham til at tage toget iklædt en kropsstrømpe. WHAT?? Hvem ved sine fulde fem tager toget i sådan noget tøj.

Nå, men grunden til, at jeg kom til at fundere over mænds meget selektive syn, var at jeg kom tanke om en oplevelse jeg havde sidste år.
Der er nemlig det ved spandex, eller hvad filan, det er for et materiale, som cykelbukser er lavet af, at det godt kan blive ret så gennemsigtigt, når det spændes lidt for meget ud.
Læg dertil det faktum, at man ikke bruger underbukser i cykelbukser(lettere klamt ja, men bedre end brandsår af underbukseelastik i skridtet. Trust me, jeg har prøvet det) og I kan måske forestille jer det syn, jeg havde liggende foran mig i en god halv time sidste sommer.......men det bliver værre........  Numsebumser!!! Og mange af dem.
Jeg kan informere om, at man er ret farlig trafikant, når man af al magt forsøger at lade være med at se lige ud.
Exhibit A: Helt ærligt, hvordan skal jeg nu nogensinde kunne tage den mand seriøst?
(OK, det gjorde jeg jo faktisk ikke i forvejen, men alligevel!)

tirsdag den 21. juni 2011

Hvis jeg var en fugl.....

.....ville det her være min fine rede
Håndbukkede(lavede) små fuglereder med de sødeste æg
Aj, det er da bare for nuttet.
Jeg er dog lidt i tvivl om fuglen. Måske ødelægger den det enkle udtryk......tænker at det bliver en tilvalgsmulighed
Vil være at finde på Amio, når jeg har overvundet min aftendovenskab


Posted by Picasa

lørdag den 18. juni 2011

Cloudcake i børnestørrelse

I dag var hele familien til navngivningsfest for den lækreste lille Solveig. Egentligt havde jeg jo mange planer om diverse kreative gaveprojekter, men tiden dikterede at det i stedet blev et lækkert håndklæde og den allerskønneste dragt fra Småfolk, som jo altså bare laver de fineste ting.
Men Solveig har også en storesøster -og hun skulle selvfølgeligt have en storesøstergave(ifølge Naja er det det eneste fedeste ved at få en lillesøster/bror: man scorer mange gaver)
Så inspireret af de mange kommentarer om at mine smykker er til børn præsenteres hermed 'Cloudcake miniature'(Ok, skal seriøst finde på et bedre navn....)

Et par af mine mange spænder røg også med i pakkenfredag den 17. juni 2011

Cirkusballetpigestrutskørtskjole

At Naja er en minifashionista med sin helt egen stil skal der ikke herske tvivl om. Og hvis hun har fået noget tøj, som hun ikke kan lide, så går hun ikke i det. Basta.
Når sådan et stædigt lille miniaturemodedyr kombineres med en mor, der syr tøj, så kommer skabet hurtig til at bugne af enormt mange ubrugte kjoler. På stående fod kan jeg i hvert tilfælde komme i tanke om fire kjoler som hun kun har haft på een gang. Suk
Men fejlen ligger jo hos mig. Jeg får en idé til en kjole, som jeg synes vil være skøn til Naja. Jeg glemmer bare at tage højde for den ovennævnte stædighed og klart definerede smag.
Så denne gang skulle det være anderledes. Najsen skulle have en kjole, som var præcis hendes smag:
Så hermed præsenteres cirkusballetpigestrutskørtskjolen med halterneck, stram overdel og knald på farverne.
Overdelen sidder mega grimt og der er vist et par løse tråde. Men smilet siger vist det hele?


Posted by Picasa

onsdag den 15. juni 2011

Give-Away

Så, nu springer jeg sgu ud i det og krydser fingre for at der faktisk er nogen derude, der har lyst til at være med.


Så i anledning af:
...... absolut ingenting af betydning


(andet end at jeg er vildt nysgerrig efter hvor meget sådan en give-away her kan give af trafik.(jaja, lortet anledning, men jeg arbejder jo altså med markedsføring til daglig, så lidt fagnørdet har jeg lov til at være)


så udlodder jeg hermed hele tre præmier:


1.præmie: Frit valg på alle hylder i min Amiobiks for 300 kroner
2.præmie: Frit valg på alle hylder i min Amiobiks for 200 kroner
3.præmie: Frit valg på alle hylder i min Amiobiks for 100 kroner


Reglerne kender I, men vi tager dem lige een gang til for de udfordrede:


** En kommentar på bloggen = 1 lod
** Kommentar + fast læser herinde (gælder både nye og gamle)= 2 lodder
** Kommentar + fast læser + link til give away'en på din egen blog= 3 lodder


Skriv meget gerne hvor mange lodder du deltager med - og din e-mail, hvis du ikke har en blog


Vinderne udtrækkes d. 15 juli
lørdag den 11. juni 2011

9.3 millioner kroner

9.3 millioner kroner. 9.300.000 rare skejsere vandt jeg i Lotto!
.......desværre er der bare lige den detalje at det var ca. kl 04 forleden nat og da vækkeuret kimede et par timer senere var jeg lige så meget på røven som altid.
Men min drøm fik mig til at gå og filosofere lidt over hvad jeg egentligt ville bruge pengene til, hvis det nu viser sig at jeg faktisk er den nye Cassandra og kan forudsige fremtiden.(På den anden side er det måske ikke så fedt, hvis det er rigtigt, for så har I altså noget af en spøjs fremtid i vente. Jeg har de absolut mest syrede drømme)
Anyway - det allerallerførste jeg tænkte var, at jeg ville sige op lige på stedet. Og det er da lidt tankevækkende. At det første jeg ønsker mig, er at komme væk fra mit job. At hvis jeg kunne få lige hvad jeg ville material-wise, så var det frihed fra at være nødt til at gå på arbejde og tjene penge.
Havde jeg råd, så ville jeg meget meget hellere sidde hele dagen og nørkle med det her:


Og så ville jeg forøvrigt tage min familie ud og se verden, købe drømmehuset og tage på den vildeste shoppingtur i New York - naturligvis:-)

Hvad ville du gøre hvis du vandt 9.3 millioner?

tirsdag den 7. juni 2011

Never underestimate the 'cuteness'-factor

For nogle måneder siden deltog jeg i Køge Bugt Kunstforenings Forårsudstiling med mine smykker og en masse indkøbsnet.
Min 'bod' syntes jeg selv var ganske fin og dejlig farverig at se på. Og midt i den sad Naja og lavede smykker som hun solgte - og her kommer overskriften i spil: for der var ingen over 50, der kunne stå for hende, som hun sad der og var flittig...og sød...og damn cute.
Og det var sgudde ligefør at hun solgte for mere end mig.


For et par timer siden ringede min telefon så. Det var en rigtig sød dame fra Greve Menighedsråd, der gerne ville invitere mig til at udstille på deres kulturweekend i November. Jeg kunne godt huske, at der havde været nogen forbi på føromtalte forårsudstilling og bedt om mit telefonnummer - men havde helt ærligt glemt alt om det.
.........og efter at hun havde givet mig alle de praktiske oplysninger, kom den så:'Og du må altså meget gerne tage din søde datter med. Vi syntes jo altså allesammen at hun var så fortryllende som hun sad der ved siden af og arbejdede'

Så nu tænker jeg at jeg da også skal have sat Bertram i sving. De to i kombination er dødeligt charmerende - og vi kommer til at tjene styrtende....