onsdag den 30. november 2011

Totalt 'over the top' adventskrans

Min hårdt prøvede mands ansigtsudtryk sagde egentligt det hele.
Her har han levet i 15 år med min meget alternative indstilling til indretning, som gennem årene har indbefattet en lejlighed i koboltblå og orange, ommaling af diverse møbler, et orgie af spraglede puder og at hans stue som udgangspunkt altid ligner en eksploderet Panduros Hobby-butik.

...og alligevel så han faktisk en lille smule ...hmmm, chokeret eller måske nærmere vantro ud, da han fik fremvist årets adventskrans i går.
Mission completed!


Jeg beklager den røvdårlige billedkvalitet, men jeg er jo for helvede ikke hjemme i de få timer, hvor det er lyst. Aaaarghh
Til gengæld er årets kalenderlys nok det mindst pyntede jeg nogensinde har frembragt. 
Men med en lille dreng, der gladeligt kravler tværs over spisebordet for at kigge på noget spændende og som derefter bruger 'hvad-han-nu-engang-har-fået-fingrene-i' enten  som kasteskyts, spiseforsøg, trampeforsøg, proppe ind i et vikårligt køretøj-forsøg etc etc, tænkte jeg, at det i år nok var en idé med en pilfinger-proof kreation, der faktisk er lavet til at blive pillet/raget/leget med.

tirsdag den 29. november 2011

Drengeværelse - årets indretningshelvede

Nu er Bertram blevet tre år og er i den grad en ung mand med meninger (og matchende stædighed).
Mangen en morgen har vi muntret os med at diskutere blød buks vs jeans, havregryn vs havregrød, tandbørstning vs. huller i tænderne. Ak ja, listen er lang.
Og jeg glæder mig blot over at meningerne endnu ikke er begyndt at omfatte værelset andet end det tilbagevendende raserianfald, når hans højtelskede Lynet McQueen-sengetøj bliver lagt i vaskemaskinen(han har én gang formået at slæbe et drivvådt, ikke-centrifugeret sæt sengetøj tværs gennem stuen, ind på værelset op i sengen og proppe sin dyne ned i det!)
Og jeg tænker at jeg er nødt til at få gjort noget ved indretningen nu - inden meningerne også begynder at omfatte værelset .... kan slet ikke overskue omfanget af diskussioner ellers.
Men som de fleste med drenge nok har erfaret, så er det frigging svært at finde fede møbler og gejl til drengeværelser med mindre man enten vil køre pirat-look eller lyseblå prinselook (eller, gys, Disneyficeret look)
En søgning på Pinterest gav ikke andet end en bekræftelse af at amerikanere har virkelig mystisk smag, når det kommer til indretning ...og en fornyet beslutning om at min drengs værelse i al fald ikke skal være en  udstilling af morens (gode?) smag. Det skal være på hans præmisser og en afspejling af hans personlighed. Og så skal det kunne holde til 15 kilos naturkraft, der tonser på væggene.
Nope, det bliver ikke nemt.
Allerhelst ville jeg kunne give ham sådan en Haba-seng. Jamen, den er da for fed(men det vil min bankrådgiver nok ikke synes)


mandag den 28. november 2011

Et julemarked og en storm senere

....Er jeg gennemtræt, stadigvæk en smule kold helt inde i knoglemarven og absurd øm i min lænd.
Men jeg er heldigvis også glad, positivt overrasket over fremmødet og mæt oven i knolden af kreative input.
For det var en super hyggelig weekend med masser af søde udstillere og besøgende.
Salgs-wise ku' jeg da godt have tænkt mig at det var gået bedre og det er ikke just fordi jeg sidder tilbage og tænker at jeg klart kunne leve af det her.
Men jeg ville selvfølgeligt også have mere på kistebunden, hvis jeg ikke var kommet til at shoppe en smule selv.....men det kræver altså absolut mere rygrad end hvad jeg er udstyret med, at stå omgivet af så mange lækre lækre sager uden liiiiiige at komme til at købe en smule(jaja. billeder kommer senere)
Nu har jeg jo så 700.000 smykker og hårbøjler med hjem igen så pønser lige på at lave et Cloudcake juleudsalg med væsentligt nedsatte varer ....hvad siger I? Ku' det have interesse?
Jeg tænker hårbøjler til 100 kr, store halskæder til 75 kr. armbånd til 50 kr, øreringe til 50 kr etc


fredag den 25. november 2011

Roskilde Julemarked - så er det lige om lidtLige om lidt siger jeg god weekend til mine kollegaer, kæmper mig gennem regnen på cykel, så jeg kan nå hjem inden min søde chauffør, der godt gider køre mig og alt mit grej til Roskilde, ankommer
Og så skal der ellers pyntes op og gøres til for alle pengene.
Og oven på sidste uges eklatante fiasko, så er jeg ikke det mindste nervøs eller spændt, da det  kun kan gå bedre.
Men jeg håber da at vi ses??

tirsdag den 22. november 2011

Så så man lige mig dropkicke menighedrådsformanden

....altså kun i fantasien. Og jeg ved faktiske heller ikke om hun var formand eller noget. Men et spark lige i poserne, det kunne hun godt have fortjent.
Og hvorfor, tænker du måske, havde sådan en sød gammel beigefarvet dame gjort sig fortjent til min vrede.
Jo, efter at have stået og famlet ved mine fine håndlavede hårbøjler siger hun til sine veninde'Åh ja, mit barnebarn Amalie laver også sådan nogle fine ting i børnehaven'.
Say what??
Jeps, på trods af mit desperate forsøg på at mobilisere noget optimisme omkring weekendens marked i Greve Kirke - så var det en af de gange hvor det blev akkurat lige så ringe som frygtet:-(
Behøver jeg at nævne at min indtjening på ialt 12 timers 'side-på-min-røv-og-kede-mig var latterlig lav, at jeg var så heldig at have et harmonikaorkester stående ved siden af mig og at jeg sad 1 1/2 time uden for kirken om søndagen fordi de havde glemt at fortælle mig at der ville være lukket ind til min bod indtil efter festgudtjenesten ('Jamen, vi tænkte at du måske ville lytte med')
Skal vi ikke bare lade det ligge ved den konstatering, at det bare ikke, på nogen måde what so ever, var min målgruppe.
Og så vil jeg glæde mig over at de mange mange lange timer uden salg i stedet gjorde at jeg nu har samtlige smykker færdiggjort til næste weekends marked i Roskilde.(og det er jo ikke så dårligt)


fredag den 18. november 2011

Marked i Greve kirkeSkulle det ske at du sad i i aften mellem 18 og 20, imorgen mellem 12 - 15 eller på søndag mellem 9 - 17 og keeeeeeeeeedede dig. Og befinder du dig på Vestegnen et sted (det er på Sjællend, nedenunder København, for de geografisk udfordrede) - så kom og besøg min stand i Greve kirke. Jeps. Kirke! Som i *Jeg står sammen med en masse damer fra menighedsrådet*!!!!
Og pæn, det blev min stand da:-)
Ved ikke helt hvordan jeg egentligt fik viklet mig ind i det her ... og med al den forberedelse, det har krævet, så håber jeg godt nok, at mine ret så pessimistiske forventninger til mængden af salg bliver gjort bittert til skamme(...men pessimistisk, det er jeg sgu)
Nu er det selvfølgeligt ikke kun med det her minimarked for øje, at jeg har været så produktiv(og stresset), det ville godt nok være overkill.
Nænæ, jeg skal da på Roskilde Julemarked med alt mit dullegrej sammen med Ulla fra Ullaib.
Så om ikke andet, så kan jeg da se denne weekend som et trial-run på næste weekend. Eksempelvis fandt jeg i går ud af, at jeg fandemgalme er nødt til at finde en måde at transportere alle mine lange kæder på uden at de laver det vildeste kluddermor. Det kostede mig minimum en halv time at få dem viklet ud:-(

Nå men, kom forbi ik'! Det ku' være så hyggeligt (der er også orgelmusik og festgudtjeneste og alt muligt .....ok, prøver virkeligt at gejle mig selv op her, ik!)

tirsdag den 15. november 2011

Og så gik der lige 2 måneder....


Det er lidt spøjst det her. Jeg har været væk fra bloggen i to måneder og underligt nok, så har jeg et behov for at forklare mig. Og det sidder altså lidt underligt med mig.  For den pragmatiske side af mig siger jo, at der jo helt ærligt ikke er en kæft, der giver en hujende fis for om jeg skriver dagligt eller månedligt.   
Selvom det er fedt at føle sig som verdens absolutte centrum. For et par år siden, da Naja var omkring 3,5 var vi på vej til børnehaven en morgen. ’Nu sidder alle børnene og venter’ proklamerede hun. ’Venter de. Hvorfor venter de?’ spurgte jeg. Og svaret var jo indlysende kunne man høre på hende: ’På mig selvfølgeligt. De venter alle sammen på at jeg kommer, så de ikke skal kede sig mere’

Nå, men bottomline er, at jeg har været tavs fordi jeg har haft andre prioriteter.  
Oveni den helt almindelige daglige udfordring det er at få job, børn, mand, søvn og mig-tid til at passe ind i 24 timer uden at gå på kompromis(Newsflash: det kan man ikke! ) så har jeg fået raget en del opgaver/oplevelser til mig:
Jeg er kommet til at melde mig til to markeder(mere om det senere), har fået mine hårbøjler i kommission(også mere om det senere), har været på to uger skøn ferie(jep, det slipper I heller ikke for at høre om) og har bordet mere end fyldt på arbejdet(Sundhedsstyrelsens ’Kun med Kondom’-kampagne, Miljøstyrelsens Musekampagne, Fødevarestyrelsens Nøglehulstil spisesteder for at nævne et par stykker)

Det første indlæg i mere end to måneder skal selvfølgeligt også fejres med et skønt billede.
Jeg har nemlig været så heldig/privilegeret at blive kontaktet af fotograf Mette Bundgaard, der gerne ville bruge mine hårbøjler til en fotooptagelse.
Desværre sprang modellen fra, men Mette fik lokket nogle søde små tøser til at modellere i stedet.
Jeg synes at det er blevet super fint og glæder mig til at se hvad hun kan få ud af en voksen.
Læs meget mere om Mette og se hendes mange andre fine billeder her:http://metunda-universe.blogspot.com/