onsdag den 28. november 2012

Karma is a bitch


Ok. Jeg er simpelthen nødt til at fortælle det her. Måske kan det bløde lidt op på al den dårlige stemning der (helt og aldeles uintentionelt)er kommet som følge af mit indlæg i går.

Al virakken  har givet min blog et hidtil uset antal besøgende(sidder lige og overvejer om man kunne få en blogkarriere ud af at skrive onde indlæg...sådan kreaverdenes svar på Bitterfissen??) ....og det må kunne ses et eller andet sted.
For netop som jeg havde trykket 'Udgiv' på mit seneste indlæg, blev jeg tilbudt en giveaway!!! Arj, men altså. Jeg grinede så meget, at det er heldigt, at min sofa er af læder.

Behøver jeg at fortælle, at det var fra et engelsk firma - som ikke har kunnet læse, hvad al halløjet handlede om.(og som nok har tænkt 'halløjsa, hun har godt nok mange besøgende. Hun må være populær')

Og nu har jeg jo selv skrevet både i det oprindelige indlæg og indlægget fra i dag, at jeg jo altså intet problem har med konceptet sponsoreret give-away.
Så jeg er da helt med på at lave sådan en lille sponsorting.

Der er bare eet problem.

[Wait for it]

[Drumrolls]

Det for et digitalt scrapbooking program til pc.........

SCRAPBOOKING??

WTF??

Af alle fede giveaways man kunne vælge at forære mig med kreativt tema, vælger karma at smide lige netop den hobby som jeg virkeligt virkeligt ikke fatter efter mig. (Og det har endda sit helt eget program på DK4 hører jeg lige i min øresnegl fra Ulla.)

For hulan da - det er sgu da topgriner(og virkeligt virkeligt surt på en 'den-havde-jeg.vist.selv-bedt-om-måde')

Nå men , hvis jeg takker ja får jeg et af de her programmer til at give væk.
Og så nu er det at jeg spørger - er der overhovedet nogen derude, der ville være interesserede?.....for jeg mindes ikke lige umiddelbart at have set noget om emnet på nogen af blogs'ene i min reader(jeg tror måske at det er en hel sub-blog-kultur??)

For fanden galme om jeg vil holde min første sponsorerede give-away med noget som ingen gider have.
Og nu må I undskylde mig - jeg har en sofa der skal luftes.

Hmm - jeg tror, at det er meningen, at det her skal sætte mundvandet igang ....men jeg ved sgu ikke, jeg kan ikke rigtigt svinge mig op til så meget som et bette yay

Hold da helt op

Så for den - der blev da godt nok sat gang i blogland der.
Jeg har ikke overblik over, om det min var mit indlæg der startede hele denne (lettere ophedede) debat, men det var tydeligvis et emne som trængte til at blive debatteret.
Læs selv her og her og her

Men jeg vil altså gerne lige have lov til at pointere at jeg i mit indlæg ikke -og jeg gentager -ikke fordømmer de blogs, der modtager gaver, laver sponsorerede indlæg, give-aways og så videre.
Jeg har total forståelse for konceptet (og hvem drømmer ikke om at leve af at blogge )
....og eneste grund til at min blog ikke gør det samme er det sørgelige faktum at jeg kun én eneste gang er blevet kontaktet og dem hørte jeg aldrig fra igen(....og så ville det nok også gøre det hele lidt mudret, når min blog jo også fungerer som reklamesøjle for mit eget mærke.)

Det, jeg pointerede i mit indlæg var, at det kunne være fedt, hvis dem der sender gaverne ud (altså firmaerne) måske begrænsede sig i antallet af bloggere, de sendte den samme ting til - for ja, det er sgu da irriterende at læse om det samme hele tiden.
Det svarer til at ens yndlingsblad havde den samme reklame på hver anden side.
Og når kreablogsene nu engang plejede at være ens lille hyggelige frirum, hvor man samlede inspiration, så er det altså surt  når det istedet nogen dage føles som at stikke hovedet ind i en reklameblok i uendeligt loop.

Og uden at vide det -jeg ved jo kun hvordan jeg selv føler - så tror jeg at det er den følelse mange bloglæsere sidder med . At det er smadderærgerligt at få en noget, der før var en sublim hyggestund ødelagt af irritation.

Jep. Ærgelse er nok ordet.

Og det var egentligt bare det jeg ville sige med mit indlæg i går. At det er firmaerne bag som burde ændre politik(Ønsketænkning I know) og at jeg ikke tror på at man kan kopiere 'bloggers item'- fænomenet fra modeblogsene over til en  eksempelvis en kubus- stage (Bloggers item er når en af de rigtigt store modeblogs anbefaler et stykke tøj e.lign og det så bliver revet ned af hylderne.)

......men jeg havde sgu da i min vildeste fantasi ikke forestillet mig det her drama og jeg er sgu også ret forarget/forundret, ja chokeret sgu over hvor meget galde og vrede og giftighed, der dukkede op til overfladen. Lille hyggelige Blogland er ikke for de sarte og det er nogen grimme historier og lede kommentarer, der kommer frem, synes jeg.

Puh, jeg kunne blive ved med at skrive på det her, men alt er vist sagt nu. Jeg er oprigtigt ked af hvis mit indlæg har gjort nogen kede af det.


Stort virtuelt krammandag den 26. november 2012

Kære markedsføringstyper

Nu må det altså holde op det her.
Ja, jeg ved godt at I har været på et par gå-hjem-møder hvor mantraet har været at den direkte vej til kvinder +20's loyalitet og ikke mindst pengepung er blogs.
Og jeg ved godt at det er helt vildt meget nemmere(og absurd meget billigere) at skabe ambassadører for et brand ved at forære en blogger lidt lækkert og så lade hende om at gøre al reklamen og dermed piggybacke på hendes gode omdømme blandt hendes følge.
Hey, det er markedsføring for dummies.
Men I må simpelthen begynde at fatte at Danmark er et lille land - som i virkeligt lille. Hvilket betyder at summen af bloggere også er meget lille alt taget i betragtning.
Så når I vælger at sende jeres produkt ud til minimum 20 bloggere, så brækker min blogreader sig af det samme indlæg i tyve forskellige varianter.
Jeg forstår sagtens tanken bag og forstår helt sikkert at bloggerne tager imod(hey, hvem ville ikke gøre det)
men hånden på hjertet - er der nogen derude der har fået lyst til at købe noget af det gejl der er blevet promoveret??
Personligt bliver jeg så f*cking irriteret at min ellers elskede Kubusvase er  tæt på at dø, Sylvanian families er bandlyst(og de er jo ellers topnuttede) og da jeg havde set det 25'ende indlæg for prinsesse Merida, så begyndte jeg seriøst at få morderiske tendenser.
Så søde rare markedsføringstyper - jeg tror helt ærligt at I skulle overveje at skrue bare en liiiiiiille bitte smule ned for entusiasmen og måske overveje om jeres strategi måske kunne gå hen og backfire.
(Og rent professionelt så glæder jeg mig afsindigt til at få målt på om blogger's item fænomenet på nogen måde kan overføres fra modeblogs til husholdningsapparater og legetøj. Jeg tvivler, men tager gerne mine ord i mig, hvis jeg tager fejl)


Og så lige noget absurd nuttet, der hverken er sponsoreret eller noget
Fundet her


tirsdag den 20. november 2012

Så er tre år på reklamebureau da ikke helt spildt

AD'eren (reklamebureaujargon for Art director som er ham der kan alt med de smarte computerprogrammer og få de fede ideer) på det bureau, hvor jeg var tidligere havde den virkeligt virkeligt dårlige idé, at han arbejdede bedst, når han havde én til at sidde ved siden af ham og kigge på.
Jeg kan afsløre, at det var cirka lige så spændende som at se maling tørre.
Til gengæld har de mange mange lange dybt kedsommelige timer gjort, at jeg i dag kan begå mig i både Indesign og Photoshop til husbehov. LÆS: kun husbehov. Som min tidligere chef og nuværende kollegaer kan attestere, så har jeg definitivt en brist, når det kommer til perfektionisme og øje for detaljer

Jeg kan derfor ikke hidse mig synderligt op over at mine nye visitkort har forskellige lilla nuancer på hhv. for- og bagside. Til gengæld kan jeg sagtens danse en lille 'jeg er for sej'-dans.
Og med to julemarkeder, en del netsalg oooooog [drumrolls] en stand på DK's største bryllupsmesse til januar, så får jeg forhåbentligt brug for dem alle

Manden min har sværget at der i det mindste er en eller anden form for webside oppe og køre på mit domæne, når vi når til 1. dec.

torsdag den 15. november 2012

All that glitters

Roskilde julemarked er jo lige om lidt.... Og min boothbuddy Ulla er milevidt foran i forberedelser.(Seriøst, prøv og gå ind og se hvad hun har nørklet sammen. Det er SÅ fint)
Heldigvis er der begyndt at dumpe lidt pakker med lækre sager ind i postkassen, så jeg kan komme i gang med kreeringen. Forleden dukkede således de her skønne vintage krystaller op.
Jeg er helt vild med det totalt oldschool glamour look som de har fået. Jeg har derfor besluttet at man sagtens kan have ørene dryppende af diamanter -også selvom man bare skal over på SFO'en og hente barn.

Sættet øverst til venstre er jeg stadig i overvejelsesfasen på - skal filigrandimmeren være bred foroven eller forneden

tirsdag den 13. november 2012

Vil du se hvordan jeg bor?

Personligt, så synes jeg at det er helt vildt skægt at se hvordan andre bor.
Det er altid virkeligt spændende(og lidt underligt) at se hvordan mennesker man måske har kendt i lang tid, har valgt at indrette sig. Og tit siger indretningen en hel masse om mennesket der bor der(hey, det er jo lige til en tv-serie;-))
Det jeg selv ligger meget mærke til når jeg besøger folk er hvad de har på væggene og om de har bøger fremme.
Jeg interesserer mig selv rigtigt meget for kunst(det ligger i blodet med en far der er formand for en kunstforening og en barndom stopfyldt med museumsbesøg) og det ses vist tydeligt hjemme hos mig
Og så er jeg bognarkoman:-)

Velkommen indenfor

PS. Billederne blev taget i forbindelse med at vi havde ejendomsmæglere ude og vurdere huset i sommers. Der er normalt aldrig, som i virkeligt aldrig, så ryddeligt og rent.


Verdens kedeligste køkken. Hver gang jeg keder mig udtænker jeg nye planer for et nyt køkken. Og strander hver gang ved den lille detalje der hedder økonomi. Men nøj, hvor jeg dog hader det
Yay. Gaver til mig

Jeg er jo med i en lille hyggelig gaveleg.
Og forleden modtog jeg min gave fra Pia
Og se lige nogle fine ting:
En fin fin skål med decoupage

De sødeste små porcelænsvedhængMine to små artigheder gik straks igang med en større diskussion om hvis af tingene, der var hvis. Bertram mente at skålen klart måtte være hans, for der var dyr på. Naja mente at katten var hendes for 'alle ved jo at jeg æææælsker katte'.
Sjovt som sætningen 'Det er mine ting, mine gaver' overhovedet ikke registrerede sig hos dem.

Mine egne gaver til gavelegen er så småt på vej - og jeg kan allerede nu afsløre at mine papirsblomster, silkebånd og perler er i spil:-)

mandag den 5. november 2012

I er alle vindere...men 7 er lidt mere vindere end andre

.....for I har nemlig vundet en hårbøjle.

Jaja, jeg ved godt at jeg havde skrevet at jeg udtrak vinderne i torsdags. men jeg har været så træt, at jeg har keyboardformede mærker i panden af de gange jeg har knaldet hovedet ned i det. No kidding
Og så kom der en fødselsdag og endnu en fødselsdag og så nolede manden min pc for at se football....og forøvrigt så er i dag også en meget meget bedre dag, for i dag har den meget lille naturkatastrofe, drengen der bevisligt er allergisk overfor ordet 'nej', nemlig 4 års fødselsdag.

Nå, ikke mere udenomssnak og fidelihut. Min gode ven Random.org og et sindrigt system over hvilke hårbøjle I ønskede jer, har udtrukket:

Hårbøjle 1: Sanni fra Fantalastisk
Hårbøjle 2: Asli fra Frøkenen og baronen
Hårbøjle 3: Dinna Horn Hytting - uden blog
Hårbøjle 4: Sara fra Bournonville (som jeg sjovt nok også er på gaveleg med:-))
Hårbøjle 5: Pernille Kallehave - uden blog
Hårbøjle 6: Anna Svenning fra Laralil
Hårbøjle 7: Heidi fra Bang Bang

I må meget gerne sende jeres adresser til line.jepsen@gmail.com (jeg kontakter jer også direkte)

Hvis du nu sidder tilbage med den sureste øv-følelse i maven over at du ikke vandt- så husk at jeg har butik på både Etsy, Trendsales(Vidste du at ting købt på TS for penge stående på ens konto slet ikke er rigtige penge....har jeg i hvert tilfælde bildt mig selv ind)  og Amio....og smider du en kommentar eller mailer i forvejen, så giver jeg rabat til mine faste blog-læsere. Og jeg laver meget meget (altså virkeligt meget, ik') gerne specialbestillinger.

Og så skal jeg jo lige huske at sige en milliard tak for at I havde lyst til at være med. Det varmer virkeligt meget at der er så mange der faktisk godt kunne tænke sig ting jeg selv har lavet(så er det lidt mindre selvudleverende at lave en give-away med sponsorerede ting)

Hav en fantastisk dag derude

En lille lækkerbisken fra Catalina Estrada....uh, det er helt igennem bare mig.