onsdag den 16. januar 2013

Hårpynt til salg

Så er en del af mit hårpynt fra bryllupsmessen lagt online
Du kan finde det på min shop: www.cloudcake.dk
tirsdag den 15. januar 2013

Bryllupsmesse vol. 2

Lige lidt mere billedspam fra Bryllupsmessen.
I løbet af i aften(måske først i morgen) kommer der en separat fane med hårpynt.
Har været hjemme  i dag med to syge børn .....eller rettere sagt: ét sygt barn og ét sympatisygt barn, som allernådigst fik lov til at blive hjemme, da jeg også kæmper med noget virus og ikke ligefrem hoppede af begejstring over at skulle kæmpe smadret korpus, feberramt dreng og skvattet pige gennem sneen på cykel her til morgen.
Heldigvis ville de begge bare helst ligge foran fjernsynet, så jeg har haft en masse tid til at få fotograferet i det flotte lys som sådan en sol og snefyldt dag giver.


lørdag den 12. januar 2013

Bryllupsmesse i Bella Centeret

***Er du havnet her på siden, fordi du har fået mit kort på Bryllupsmessen i Bella Centeret, så vil alle mine hårpieces og smykker fra messen blive fotograferet og fremvist her på siden og på min Etsy-shop i løbet af den næste uge. Du er selvfølgeligt også mere end velkommen til at skrive til mig på cloudcakegirl@gmail.com***

Og til jer andre, ja, så forklarer ovenstående vist meget godt hvorfor jeg har været incommunicado den sidste måned:-)
Hold da op jeg har haft travlt - og de kommende uger vil vise om det har været det hele værd. Men bare den mængde af kommentarer og ros jeg har fået i dag gør det hele værd:-)
Min sofa og min rødvin kalder efter en meget meget lang dag, så jeg slutter med lidt billeder fra dagen.
Enjoy:-)
Og så skal jeg selvfølgeligt lige huske at nævne at de smukke fjertasker, der ses på billederne kan fås her...i lige de farver du drømmer om. Og den flotte make.up og håret er sat af overordentligt talentfulde Marie
En af vores smukke modeller med hårkam og slør


Julie med lilla hårbøjle

Helena 

Julie med hårkransButtonieres


Favoriten