tirsdag den 28. januar 2014

Er du klar til forårets fester?

Med sneen dalende ned udenfor og en wind-chill, der gør at jeg seriøst overvejer at lære hunden at gå på toilettet, så kan man næsten ikke andet end at stikke hovedet op i skrivebordslampen, lukke øjnene og dagdrømme om grønne plæner, kølig hvidvin, glad latter og ikke mindst solskin i rå mængder.

Ja, jeg tænker på alle de dejlige fester som foråret som regel bringer med sig. Bryllupper, konfirmationer og havefester....og uanset hvilken af disse, du er så heldig at skulle til, så vil du helt sikkert blive festens midtpunkt med en smuk fascinator i håret.

Jeg har - helt ukarakteristisk for mig - prøvet at begrænse farverneorgiet og skabe en række ensfarvede skønheder.
De kan som noget nyt også købes på Trendsales - og så på de sædvanlige steder; Etsy, Amio og min egen bikssøndag den 19. januar 2014

Upcycled vase

Wiinblad. Det smager sådan lidt af mormor og nostalgi og juleplatter.
Ikke at hans ting ikke er super fine, for det er de helt bestemt - de er nok bare en kende for oldschool på en måde, der ikke rigtigt passer ind sammen med resten af møblementet hjemme hos mig.
Så nu havde jeg jo altså denne her søde lille vase, som bare var alt for fin og sirlig.
Og så havde jeg en hel bunke Poscatuscher.
Og så skete det bare, ik.


Jeg aner ikke om farven kan holde - men tænker at en vase trods alt ikke bliver så våd på ydersiden:-)
Næste indkøb bliver klart porcelænstuscher ... for jeg blev før jul, den glade modtager af to kæmpe stel inkl chokoladekander, fade, kartoffelskåle og andet godt.....som vil få et helt andet liv uden for loftet, hvis de bliver doodlet lidt.

Og så gik der pludseligt lidt sport i at finde props til fotosOg en krukke blev tryllet om med lidt maskingtape og mønstrede prikker