tirsdag den 14. august 2012

Kæft, jeg har været aktivNå men, hvis du undrer dig over hvorfor jeg pludseligt er begyndt at skrive alting på engelsk, så er det ganske enkelt fordi godt og vel halvdelen af mine besøgene her på siden ikke er fra lille DK.
Og med en Etsy-butik, der stille og roligt vokser, så er det en mulig købergruppe, jeg ikke må overse.
Lyder det marketingagtigt. Jamen, det er det skam også. Bloggen her er i hvert tilfælde for en stund drejet en del mere over mod markedsføring af mine produkter end fortællinger fra mit liv.
En superfed hjemmeside/butik er under opsejling og blandt de mulliarder af ting der dermed skal tages stilling til er også spørgsmålet om jeg skal oprette en ny markedsførings/butiksrettet blog og koble den på hjemmesiden. Og beholde den her til de mere skæve/personlige ting. Tja, hvem ved. Måske bliver det er mere fortællingen om ejen mod drømmen om at stå på egne ben.
Men indtil videre må I altså bære over med at en del også er på engelsk.
Som en lille sjov sidebemærkning, så er godt og vel 25% af mine besøgene fra Rumænien.
Æhh
Rumænien??
Det' sgu da underligt. Og nej, der er ikke umiddelbart nogen planer om en rumænsk blog.

Det bliver vist en lidt længere smøre i dag. For det jeg egentligt skulle fortælle var at jeg [Drumrolls] fik en besked fra Etsys tyske afdeling. At et stort tysk bryllupsmagasin gerne ville vise en af mine hårkamme i en kommende udgave.
Og jeg har selvfølgeligt været inde og researche. Og det er jo et stort blad. Altså virkeligt stort. Så kan jeg godt leve med at jeg brugte en hel aften(og halv nat) på at lave silhuet og masking og watnot på billedet som de havde bedt om.
Og pisse uprofessionel som jeg jo (stadig) er, så har jeg slet ikke spurgt om hvornår det udkommer. Sådan nogle blade bliver jo tit produceret mange måneder i forvejen.
Lige nu har jeg bare 700 hvad-nu-hvis'ere af den negative slags i hovedet. For jeg vil jo altså bare det her SÅ meget.
Og så er der jo ikke andet at gøre end at begrave sig i kreative projekter. Og man skulle jo være decideret tåbelig for ikke straks at tænke: Hårkamme. Masser og masser og masser af hårkamme.


2 kommentarer:

  1. Fedt, fedt, fedt!!!!
    Fandme spændende det du har gang i:o)

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det godt!
    Hatten af for dig :)

    SvarSlet