mandag den 29. juli 2013

Back in business

Så var jeg ellers lige ved at skrive en mindre novelle om hvorfor der har været total radiotavshed på bloggen i ualmindeligt lang tid.
Men hold da op det blev langhåret og kedeligt.
Så med mit yndlingsmantra ‘Keep it simple, stupid’ in mente kommer her den nedkogte version:

Nej, jeg har ikke trukket stikket fordi jeg mildest talt røg ud i lidt af et stormvejr som følge af mine, syntes jeg selv, morsomme kommentarer om sponsorindlæg (Tal lige om at træde på en øm tå dér)

Men jeg fik til gengæld et nyt job med fantastiske kollegaer og fantastiske udfordringer. Men også udfordringer af en størrelsesorden der har krævet alle mine ressourcer og som jeg først nu efter seks måneder føler at jeg har styr på.

Med jobbet fulgte en noget større lønpose som gjorde at planen om at flytte by og hus pludseligt blev realiserbar...og jeg skal love for at det også kræver kræfter at få sit hus ‘salgsoptimeret’.

Så bortset fra en del bestillingsjobs, så har alt der smagte af kreativitet været en total ørkenvandring....ikke engang andres blogge har jeg orket at læse og hverken Instagram eller Pinterest har været i brug.

Men nu NU! er lysten og overskuddet tilbage og de kreative safter løber igen. (Så for den, det gav lige nogle grimme billeder på nethinden dér)

Og det er saftsuseme skønt at være tilbage.

Et lille udpluk af nogle af de kreationer, det trods alt er blevet til.1 kommentar: