torsdag den 27. maj 2010

Ebay - måske man bare skulle give dem alle sine penge fra starten

Ok - jeg indrømmer det blankt. Jeg har en seriøs afhængighed af Ebay. Der går sjældent en dag hvor jeg ikke liiiige skal ind og kigge. Og det farlige er, at man altid tænker at på næste side er 'kuppet'.....og tre timer senere sidder man der stadig.
Og det er kun blevet endnu være efter at jeg opdagede at man faktisk godt kan købe ting produceret i Asien, bare de ikke er for dyre(så ryger man nemlig ind i at skulle betale Moms og gebyr til PostDK - og så er det pludseligt slet ikke så billigt)
Så jeg får rigtigt tit pakker ind af døren og nogen gange er det virkeligt et kup - andre gange ryger det direkte på Trendsales.
Og så er der de køb, hvor jeg bagefter tænker: 'WFT, havde jeg lige gang i der'. (Og dem er der altså en del af)
Lige for tiden har jeg sådan lidt et rockabilly-flip. Hvis du ikke ved hvad rockabillystil er, så tænk Amy Winehouse, Mad Men, pin-up, Grease. Det er sailorlook, smalle taljer, store skørter, tatoveringer og andet lækkert. Og det findes der helt vildt meget af på Ebay. Og så fandt jeg jo den fineste cardigan. Som endda var fra Japan, så jeg ville virkligt være unik. Og til 90 kr. inkl. porto var det virkeligt et KUP.
Og så kom den. Og jeg prøvede den....og jeg lignede en pink rullepølse. Japansk small er d.e.f.i.n.i.t.i.v.t ikke det samme som europæisk small.
Nå, tænkte den lille købmand. Den smider jeg da bare på Trendsales og scorer en masse penge.....og fandt den så næste dag hængende på tørresnoren hvor den bedre halvdel havde haft den på en 40C vask - og den var af uld!
Så nu er den ikke bare en meget lille small. Nu er den xxxsmall.

Kjolen er endnu et eksempel på Rockabillystilen ...men den var til gangæld for stor. Måske er det et tegn på at pin-up stil og brøndby bare ikke er meningen??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar