lørdag den 25. juni 2011

Sommerskønne puder

Må bare lige dele disse to overordentligt skønne stofstykker - de kommer til at pynte gevaldigt i verdens grimmeste sofa.
Men først skal jeg lige dimse med det her:
Hav en skøn lørdag derude!

6 kommentarer:

 1. Lækkert stof! Det lyser bare helt vildt op :D Hvor har du dog været så heldig at finde det henne?

  SvarSlet
 2. Ay caramba, de er fede!! Er vi ovre i noget vietnamesisk? :oD

  Jeg sendte dig en tanke forleden (okay, det lyder næsten lummert. Det er det ikke.) Så på tekst-tv (yes jeg er afhængig) at nøglehulsmærket allerede er kendt af 80% af befolkningen. Og det er åbenbart meget usædvanligt at et nyt symbol banker sig så hurtigt ind i folks hjerner. Og så var det at jeg tænkte på dig. For var der ikke noget med at det er din fortjeneste? I så fald kan du eddermame godt be' din chef klappe dig på skulderen.

  SvarSlet
 3. @Julia. Jeg fandt dem på Etsy - og slog vist men egen rekord for hvor hurtigt jeg kunne lægge noget i kurven og betale for det:-)

  @Heidi. Vi er ovre i noget Thailandsk - det kommer i al fald fra Bangkok. Det kunne godt have sådan noget Hmong/jungletribe over sig.
  Og så bliver jeg jo helt rørt over at du sådan kan huske ting om mig. For jo, det er langt hen af vejen min fortjeneste. Jeg var projektleder på hele kampagnen:-) ....men tekst-tv??

  Smil fra Line

  SvarSlet
 4. Hold da op for et fund så! :D Hvad søgte du på? Har ledt efter lignende et godt stykke tid efterhånden ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Julia
  Det var rent tilfælde. Når jeg falder over en spændende butik derinde, så er jeg begyndt at tjekke 'hendes' favoriter(det der kalde 'circles' på Etsy) Butikken jeg fandt det her på var:http://www.etsy.com/shop/Originsupplies - men jeg ved ikke om hun har flere. Jeg har tidligere haft købt noget i den stil af hende her: http://en.dawanda.com/shop/Pivoines-et-Cie.....men du har ret i at den type stof kan være sinddsvagt svært at finde.

  God jagt:-)

  SvarSlet
 6. Hvor har du altså bare mange lækre ting... Super skønne farver... Jeg har endelig besluttet mig for at får lavet om herhjemme.. De fleste af vores mørke møbler skal males hvide, reolerne skal have noget tapet eller flot papir inde på bagsiden, og så skal jeg have masser af farver ind i hjemmet, og kæresten har dælme sagt god for den.. Så tak for en masse inspirerende farver og billeder :-)

  SvarSlet